Wat is de reden dat je voor Grow hebt gekozen?

Ik heb hiervoor Japanstudies gestudeerd en een jaar in de boekhouding bij een Japans bedrijf gewerkt. Alhoewel alleen het Japanse aansloot bij mijn opleiding in deze rol, lag ook het accounting deel me erg en experimenteerde ik graag met het automatiseren maken van databeheer en werkzaamheden via programma’s als Excel en Microsoft Flow. Toen ik na ging denken over mijn volgende carrièrestap, wist ik al snel dat ik meer wilde leren over accounting en de werkzaamheden die erin bestaan, maar ook over workflow verbetering en slimmere databeheersing. Grow was de perfecte kans om die stap aan te gaan én professioneel te worden in advies geven! Ik heb in mijn 4 maanden bij Grow al leuke prestaties neer kunnen zetten en mijn kennis over accounting en consulting kunnen verbreden.

Anne-Philips Grow

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukste aan de opdracht?

Ik werk nu voor Versuni, de afdeling voor huishoudelijke apparaten van Philips, met 12 andere consultants. Hier ben ik verantwoordelijk voor Accounts Payable verwerking in SAP S4HANA van de Noord-Amerikaanse en Zuid-Europese markt, veel te doen dus! Ik boek de facturen, houd de accounts correct en schakel met de anderen in de markten over boekingen, belasting en betalingen. 

De opdrachtgevers dragen veel zorg voor goede werkomstandigheden. Mijn team is ook erg gezellig, en we inspireren elkaar om de juiste vragen te stellen en tot de slimste aanpak te komen.

Ook de werkzaamheden zijn waardevol: het werken in een ERP systeem daagt me uit om veel informatie op een slimme manier te verwerken, en in het werken met de markt ben ik actief in het hele proces van factuurverzending tot betaling.

Waar wil je de komende jaren het liefst in groeien?

Ik wil hands-on mijn favoriete rol in accounting ontdekken en daar goed in worden. Daarnaast wil ik leren over allerlei soorten procesverbetering, hoe je dat kan implementeren en de IT kant daarvan, zodat ik mijn plekje kan vinden tussen accounting, consulting en de backend!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.