Grow GebiedFinance & Control

De springplank in jouw financiële carrière

In een wereld die hard aan het veranderen is en data een steeds grotere rol gaat spelen, zijn wij helemaal op ons plek. De tijd dat je alleen maar administratieve handelingen uitvoerde is voorbij. Het vakgebied vraagt om steeds meer kennis van IT en wet- en regelgeving. Steeds meer processen worden geautomatiseerd met o.a. RPA. Dit heeft geresulteerd in een andere vraag op financiële afdelingen. Je wordt nu echt aan het denken gezet en dit vraagt om een totaal andere aanpak. Niet alleen moet je mee in de techniek en zorgen dat je systemen goed op elkaar zijn afgestemd, ook is het noodzakelijk om de medewerkers steeds inhoudelijker werk te laten doen. Laat dat nou net zijn waar wij bij Grow gelukkig van worden. Wij kijken over de processen heen en proberen altijd verbetering door te voeren. Ben je benieuwd hoe wij dit doen?!

Contact opnemen?

Grow profielfoto Ron

Ron

Succesverhalen over Finance & Control

Anne – Philips

Wat is de reden dat je voor Grow hebt gekozen? Ik heb hiervoor Japanstudies gestudeerd..

DIRECT SOLLICITEREN?

Op zoek naar een baan in Finance & Control?

Veelgestelde vragen

Finance consultancy is een vakgebied waarbij consultants financieel advies geven aan bedrijven. Ze helpen bedrijven bij het oplossen van financiële vraagstukken en het optimaliseren van financiële processen.

Enkele belangrijke vaardigheden zijn: analytisch denken, probleemoplossend vermogen, communicatievaardigheden, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, projectmanagement en teamwork.

Finance consultants werken aan verschillende projecten, waaronder fusies en overnames, herstructureringen, strategische planning, kostenefficiëntie, risicobeheer en financiële rapportage.