Ontmoet Esmee!

Na een tijd gewerkt te hebben binnen de werving en selectie is Esmee in de zomer van 2023 bij GROW gekomen als marketeer. Een totaal nieuwe functie binnen GROW, waar ze met veel verschillende partijen samenwerkt. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met reizen, eten en sporten. Lees verder en ontmoet Esmee!

Hoelang ben je werkzaam bij GROW en waarom heb je voor GROW gekozen? 

Ik werk sinds deze zomer bij GROW. Ik ben ingestroomd vanuit een ander bedrijf met (deels) dezelfde partners/eigenaren. Daar was ik begonnen als recruiter & recruitment marketeer, en sinds dien ben ik steeds meer gaan focussen op marketing in de gehele breedte. Met als resultaat dat ik nu voor een drietal bedrijven de marketing doe, waaronder voor GROW.

Wat is jouw functie en hoe zien je werkzaamheden er gemiddeld uit op een dag?

Ik doe dus de marketing voor GROW en mag me bemoeien met alles dat daarbij kijken. Denk aan interne communicatie zoals bijvoorbeeld sinterklaas- en kerstacties, meedenken over de events en de interne mailing en appjes, maar ook de externe communicatie zoals de sociale media, advertenties en offline marketingacties. Een brede functie dus waarin geen dag hetzelfde is!

Dagelijks houd ik me vooral bezig met het uitdenken en het maken van de content en meewerken aan de projecten die binnen mijn scope vallen. Ook haak ik vaak aan over zaken zoals de website of vacatures.

Wat vind je het leukste aan je functie en het werken bij GROW? 

Het leukste aan mijn functie is de veelzijdigheid! Geen dag is hetzelfde en er is veel afwisseling. Zo kan ik elke dag mijn creativiteit en ideeën kwijt op verschillende projecten.
Bij GROW werken mensen die energie van hun werk krijgen en dat merk je. De sfeer is gezellig en laagdrempelig. Perfect voor iemand in mijn functie die eigenlijk met iedereen te maken krijgt en samenwerkt. Hierdoor kan ik iedereen gemakkelijk stalken wanneer ik weer een nieuw idee heb 😉

Wat is tot op heden jouw mooiste GROW-moment? 

Eigenlijk wel elk uitje en borrel! Het is mooi om te zien dat er elke keer leukere dingen georganiseerd worden en dat GROW daar snel in professionaliseert.

Wat is jouw tip voor nieuwe collega’s?

Wees transparant en duidelijk over je ambities. Alleen dan kunnen onze collega’s met je meedenken en daarmee kan je sneller stappen zetten. Op deze manier kom je er zelf ook het snelst achter wat voor functie en verantwoordelijkheden echt bij je passen.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.