Wat is de reden dat je voor Grow hebt gekozen? 

Ik heb voor Grow gekozen, omdat ik het gevoel had dat er écht en oprecht naar mij geluisterd werd. Er is gekeken naar mij als persoon, mijn kwaliteiten en de ambities die ik heb voor de toekomst. Ook vind ik ontwikkeling in mijn carrière heel belangrijk. Bij Grow krijg ik de kans mijzelf te ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers in de richting van projectmanagement. Daarnaast biedt Grow mij veel trainingsmogelijkheden aan, een leuk netwerk aan collega’s en mooie diverse opdrachtgevers. 

Sabrina

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukste aan de opdracht? 

Momenteel zit ik bij de Gemeente Rotterdam waar ik een PMO-rol uitvoer. Een hele leuke uitdagende functie waar er veel van mij verwacht wordt en waarin ik mij dan ook zeker nog verder kan gaan ontwikkelen. In deze functie bied ik vooral projectondersteuning aan diverse teams, maar ik heb daarnaast ook projecten die ik alleen uitvoer. Het leukste aan de opdracht is het vertrouwen, dat ik van mijn opdrachtgever heb gekregen. In korte tijd heb ik binnen de Gemeente al veel mensen mogen leren kennen. Geen dag is hetzelfde en de uitdaging die ik op dit moment heb geeft mij veel energie. 

Waar wil je de komende jaren het liefst in groeien? 

Mijn ambitie voor de komende jaren is nog verder te gaan groeien als consultant en uiteindelijk zelf projecten te gaan trekken. 

Voor wat kan iemand je altijd bellen? / Wat zijn je grootste passies? 

Anderen mogen mij altijd bellen voor een luisterend oor, als sparringpartner en daarnaast altijd voor lekker eten.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.