Wat is de reden dat je voor Grow hebt gekozen?

Na een tijdje rondgekeken te hebben in het flexwerken met daarbij voornamelijk in de startup wereld. Leek mij het handig om voor wat meer vastigheid te kiezen. Na veel gespreken met meerdere detacheerders op verschillende gebieden ben ik uiteindelijk bij Grow uitgekomen. De reden hiervoor was dat de persoonlijke aanpak mij direct opviel. Met daarbij de mogelijkheden van het ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Dat gezegd hebbende, blijf ik een goede klik leidend vinden en die voelde ik direct!

Thedo

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukste aan de opdracht

Op dit moment vervul ik mijn opdracht bij de Rabobank op de Kamer van Koophandel Desk. Ik ben daar binnengekomen als junior en in de 8 maanden dat ik er zit ben ik doorgegroeid naar een senior functie binnen deze KvK-desk. Hierdoor zijn mijn werkzaamheden momenteel ook heel verschillend met wat ik bijvoorbeeld 3 maanden geleden deed. Dit omdat je als medewerker van de KvK-desk een uitvoerende rol hebt. Binnen deze functie was mijn taak het analyseren en verwerken van bestuurswijzigingen en de impact die deze op de producten van de Rabobank kan hebben. Binnen de Senior functie houd ik me meer procesmatig en mensgericht bezig met deze werkzaamheden. Hiermee wil ik zeggen dat ik in de functie van Senior vooral bezig ben met het optimaliseren van de werkprocessen met daarbij in acht genomen het werkplezier en ontwikkelingsmogelijkheden van de collega’s. Daarbij kijk ik nu meer naar het toekomstgerichte proces met daarbij het overzicht over het gehele proces en welke optimalisatie nodig zijn om deze utopische toekomst te bereiken.

Waar wil je de komende jaren het liefst in groeien?

De komende jaren zou ik persoonlijk graag het meest groeien in de rust voor mijzelf vinden in wat ik doe en wie ik ben. Daarbij zou ik mij professioneel graag verder willen ontwikkelen en groeien in het management aspect, met daarbij het aanpakken van steeds grotere uitdagingen.

Voor wat kan iemand je altijd bellen? / Wat zijn je grootste passies?

Op persoonlijk vlak ben ik altijd wel te porren voor gezelligheid. Lekker gezellig met een aantal vrienden een drankje doen en lekker bij praten. Mijn grootste passie is tweeledig. Ik heb een grote passie voor uitdagingen, nieuwe dingen doen, oplossingen bedenken en vooral bewijzen dat alles altijd mogelijk is. Mijn ultieme passie is dan ook uiteindelijk om weer terug de startup wereld in te gaan en daar mijn capaciteiten te gebruiken om andere en misschien mijzelf met een goed idee verder te helpen.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.