Ontmoet Bente!

Finance consultant Bente is sinds ze in zomer 2023 binnenstapte, niet meer weg te denken bij onze vrijmibo’s. Naast het sociale in haar vrije tijd, is ze ook dagelijks sociaal bezig binnen haar opdracht door het klantcontact. Lees snel verder en ontmoet Bente!

Wat is de reden dat je voor GROW hebt gekozen?

Eigenlijk al direct vanaf de kennismaking had ik een goed gevoel over GROW. Dit komt grotendeels door de fijne onderlinge sfeer die er heerst maar ook de laagdrempeligheid. Daarnaast wordt er ook vanaf het begin af aan al echt meegedacht met wat voor een opdracht echt bij je past.

Bij welke opdrachtgever loopt je huidige project en hoe ziet je dag er hier uit?

Mijn huidige opdracht is als adviseur bedrijvendesk bij Rabobank. Als bedrijvendesk zijn wij het voornaamste aanspreekpunt voor de mkb-klanten. Dit betekent dan ook dat het een enorm brede functie is. Zo hebben wij dagelijks veel klantcontact, maar zijn wij ook druk bezig met het administratief verwerken van complexe vraagstukken, denk hierbij aan het afsluiten van incassocontracten, het verwerken van juridische fusies en het helpen bij zakelijke financieringsaanvragen. Juist omdat het zo’n brede functie is, komt er iedere dag wel weer wat nieuws voorbij.

Waar wil je de komende jaren het liefst in groeien of naartoe ontwikkelen?

De komende periode wil ik mij vooral focussen om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen binnen de bancaire en financiële sector. Het zou mij dan ook leuk lijken om nog verschillende functies te bekleden. Daarnaast wil ik mezelf ontwikkelen door het volgen van trainingen. Zo zou ik bijvoorbeeld graag willen groeien in mijn commerciële vaardigheden en wil ik graag wft-certificaten behalen.

Waarvoor kunnen collega’s je altijd bellen?

Ik hou heel erg van lekker eten en drinken, dus ik zou nooit nee zeggen tegen een drankje doen op het terras, lekker uiteten gaan of een gezellige vrijmibo. Daarnaast hou ik heel erg van reizen en ben ik het liefste te vinden op een plek waar de zon schijnt.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.