Jouw toekomst start hierJouw carrière

Wij zijn de toekomst van het bedrijfsleven

Omdat wij vonden dat het tijd was voor verfrissing op de arbeidsmarkt, zijn wij gaan bouwen aan een beweging. De professional van de toekomst is breder inzetbaar dan enkel op zijn of haar expertise. Wij zijn volledig ingericht op jouw groei en zijn ervan overtuigd dat wij op deze manier de meeste impact kunnen maken bij onze opdrachtgevers. Want dat is wat wij doen, impact maken. Simpelweg omdat wij verder durven te kijken dan dagelijkse werkzaamheden. Is er verbeter potentieel? Dan gaan we graag aan de slag om hier iets op te verzinnen. Wij zijn Grow en wij deinzen niet terug voor een beetje weerstand.

Naast de ontwikkeling van onze collega’s staat plezier natuurlijk centraal bij Grow! We organiseren gave uitjes, borrels, evenementen en zijn dit jaar zelfs voor het eerst op skireis geweest! Zien wij jou bij het volgende uitje?

Grow sfeerfoto bellende medewerker

Persoon icon

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummer en zetten we voor jou als collega graag dat stapje extra! Met onze jarenlange ervaring is geen uitdaging te groot!

Bevlogen icon

Bevlogen

Onze collega’s zullen je vol enthousiasme en bevlogenheid begeleiden tijdens je geweldige tijd bij Grow.

Trainingen icon

Ontwikkelen

Ontwikkeling staat centraal bij Grow. Met een groot scala aan trainingen en opleidingsmogelijkheden staat niks jou in de weg.

Jarenlange ervaring icon

PLezier

Sluit jij aan bij de volgende Grow borrel? Maak kennis met je collega’s en geniet buiten je werk om van leuke activiteiten.

Stap jij in?

Wij zijn Grow professionals en wij deinzen niet terug voor een beetje weerstand. Met ontwikkeling en plezier als belangrijke kernwaarden werken wij aan projecten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast vinden wij het teamgevoel belangrijk en organiseren wij ontzettend gave uitjes, borrels en evenementen. Stap jij in?

Het Grow sollicitatieproces

Solliciteren

Sta jij te springen om jezelf nóg verder te ontwikkelen en bij Grow aan de slag te gaan? Solliciteer dan hier. Onze recruiter neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

1.
2.

Telefoongesprek

Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar je! Telefonisch bespreken we kort wat je aanspreekt aan de functie en wat Grow daarin kan betekenen. Ook beantwoorden we graag je eerste vragen en prikken we een datum voor een bakkie pleur (of thee) bij ons op kantoor.

Kennismakingsgesprek

Op ons kantoor in hartje Rotterdam (op een steenworp afstand van de Markthal) bespreken we wie je bent, wat je gedaan hebt en wat je graag wilt doen. We brainstormen over de mogelijkheden bij Grow en hoe dat er uit zal zien.

3.
4.

Tweede gesprek

In het gesprek met de Unit Manager gaan we dieper in op de inhoud en worden er mogelijke opdrachten besproken.

Aanbod

Zijn jullie beiden enthousiast uit het gesprek gekomen? Mooi! Dan doen we je een aanbod.

5.
6.

AKKOORD? TIJD VOOR CHAMPAGNE EN BITTERBALLEN!

Tijd voor een krabbeltje. Welkom nieuwe collega!

Recente vacatures

Junior Consultant

Locatie marker Nederland

Briefcase icon Consulting

Klok icon Fulltime

Ben je onlangs (of bijna) HBO of WO afgestudeerd en ben je op zoek naar een mooie start van je carrière? Krijg jij energie van het vervullen van opdrachten en projecten bij verschillende opdrachtgevers? Kortom, ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan als Junior Consultant bij een van de leukste bedrijven van de randstad? Twijfel dan niet en lees dan snel de rest van onze vacature!

Junior Finance Consultant

Locatie marker Nederland

Briefcase icon Financieel

Klok icon Fulltime

Heb je er altijd al eens achter willen komen hoe het is om binnen Financiële afdelingen bij de grootste bedrijven binnen Nederland te werken? Ben je onlangs (of bijna) HBO of WO afgestudeerd en ben je op zoek naar een mooie start van je carrière? Als Junior Finance Consultant bieden wij jou als Young Professional de kans om binnen een dynamische omgeving jezelf te ontwikkelen tot Finance Professional. Kortom, ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan bij een van de leukste bedrijven van de randstad?

Junior Consultant Financial Services

Locatie marker Nederland

Briefcase icon Financieel

Klok icon Fulltime

Heb je er altijd al eens achter willen komen hoe het is om binnen bij een bank of andere (financiële) instelling te werken? Ben je onlangs (of bijna) HBO of WO afgestudeerd en ben je op zoek naar een mooie start van je carrière? Met ons Financial Services Traineeship bieden wij jou als Young Professional de kans om binnen een toonaangevende en dynamische omgeving jezelf te ontwikkelen tot Consultant Financial Services. Kortom, ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan als Junior Consultant Financial Services Consultant bij een van de leukste bedrijven van de randstad? Twijfel dan niet en lees dan snel de rest van onze vacature!

Talent Manager / Recruiter

Locatie marker Nederland

Briefcase icon Recruitment

Klok icon Fulltime

Ben jij spontaan, vind je het leuk om in contact te staan met mensen én vind je HR met een commerciële twist leuk? Bij Grow zijn wij op zoek naar een Talent Manager / Recruiter in het centrum van Rotterdam.

Dit zeggen toekomstige collega’s

“Bij Grow ben ik enorm gegroeid. Naast de uitdagende opdrachten, wordt het beste uit je naar boven gehaald door middel van de trainingen (die overigens ook erg gezellig zijn). Grow werkt samen met de beste werkgevers. Hierdoor ben je verzekerd van een interessante en leerzame opdracht!”

Varisha

Varisha – Consultant

Onze opdrachtgevers

Werken voor topwerkgevers

ProRail logo
ABN-AMRO logo wit
Rabobank logo
Gemeente Rotterdam
AON logo
Logo belastingdienst
Wapen Utrecht
DUX logo wit

Veelgestelde vragen

Onze bedrijfscultuur is erg informeel. We vinden het dan ook erg leuk om zoveel mogelijk mensen te spreken en te leren kennen. Zo kunnen we samen kijken of Grow bij jou past in de huidige stap van je carrière. Voel je je daarom ook vrij om ons een berichtje te sturen en gezellig een kop koffie (of thee) te komen drinken bij ons op kantoor of in een horecagelegenheid in de stad.

Bij Grow vinden wij het belangrijk om een goede mix te hebben tussen werk en plezier. Zo organiseren we maandelijks de “beruchte” Grow borrel om bij te praten met je collega’s. Dit organiseren we vaak in een horecazaak in de stad. Zien wij jou op de volgende Grow Borrel?

Grow is actief in heel Nederland! De meeste consultants doen opdrachten in de steden Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Amsterdam.

Dit betekent niet dat we geen opdrachten en kansen buiten deze regio’s hebben. Want wij zijn snel aan het groeien!