Ontmoet Danilo!

Toen Danilo zijn interesse in de consultancy uitsprak, werd hij door een vriend al snel getipt over GROW. Toen hij de sfeer proefde tijdens de gesprekken wist hij het al snel: dat is een match! Naast de uitjes van GROW, is hij ook graag op een festival te vinden en houdt hij van een gezellig hapje of drankje.

Wat is de reden dat je voor GROW hebt gekozen?

Na mijn eerste fulltime baan was ik op zoek naar een nieuwe leuke uitdaging in de consultancy. Ik wilde het liefst iets dichter bij mijn huis werken en ik werd getipt door een vriend over GROW. Ik bekeek de website van GROW en de beschikbare functies. Dit sprak mij gelijk aan en daarom solliciteerde ik op één van de functies. Het sollicitatieproces verliep erg goed en ik wist al snel dat ik voor GROW wilde kiezen. De mensen die hier werken zijn erg gezellig en er hangt een fijne sfeer!

Bij welke opdrachtgever loopt je huidige project en hoe ziet je dag er daar uit?

Mijn huidige project loopt bij Facilicom. Facilicom is een familiebedrijf en een grote speler in de facilitaire dienstverlening met ruim 21.000 medewerkers. Bij Facilicom ondersteun ik de crediteurenafdeling als medewerker Accounts Payable. Dit doe ik op het hoofdkantoor in Schiedam. Op een werkdag ben ik voornamelijk bezig met facturen boeken. Binnenkomende facturen moeten vanuit de mail gecontroleerd en doorgestuurd worden. Vervolgens moeten de facturen juist geboekt worden in het boekhoudsysteem waarna ze naar de juiste goedkeurders gestuurd worden.

Waar wil je de komende jaren het liefst in groeien of naartoe ontwikkelen?

De komende jaren wil ik het liefst groeien naar meer leidinggevende functies. Ik wil graag eerst verschillende financiële functies bekleden om vervolgens te beslissen waarin ik me wil specialiseren en leidinggevende in wil worden. Gedurende deze jaren hoop ik ook mijn financiële kennis zo veel mogelijk uit te breiden.

Waarvoor kunnen collega’s je altijd bellen?

Collega’s mogen mij altijd bellen voor gezelligheid. Voor lekker eten of een leuke borrel ben ik altijd bereikbaar! Verder vind ik voetbal en festivals leuk.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.