Ontmoet Mitchel!

Oktober 2023 stapte Mitchel bij GROW binnen met zijn master Strategic Management in zijn broekzak, met ambities om erachter te komen wat nou écht bij hem past. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig. Ontmoet Mitchel!

Wat is de reden dat je voor GROW hebt gekozen?

De reden dat ik voor GROW heb gekozen is omdat ik net klaar met mijn studie was en nog precies wist welke kant ik op wilde met mijn carrière. Door bij GROW te werken heb ik de kans om in korte tijd meerdere bedrijven van binnen mee te maken om te zien wat echt bij mij past. Daarnaast voelde de sfeer vanaf dag één al goed!

Bij welke opdrachtgever loopt je huidige project en hoe ziet je dag er daar uit?

Mijn huidige opdrachtgever is baggermaatschappij Boskalis B.V en binnen de organisatie werk ik op de Accounts Payable department. Hier komen alle facturen binnen die ik samen met het AP-team binnen Boskalis moet verwerken. Op een dag ben je bezig met het controlen van binnengekomen facturen en checken of deze op de juiste wijze betaald worden. Boskalis is een dynamisch bedrijf waar soms snel zaken geregeld moeten worden, daarom komen er ook spoedbetalingen binnen die je op moet pakken. Ten slot heb je ook contact met inkopers en leveranciers om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Kortom, een dag vol uitdagingen die op je pad komen die je samen met je collega’s moet oplossen.

Waar wil je de komende jaren het liefst in groeien of naartoe ontwikkelen?

De komende jaren wil ik het liefst toewerken naar een adviserende functie op strategisch niveau. Hierbij wil ik bedrijven helpen om hun processen en koers te verbeteren.

Waarvoor kunnen collega’s je altijd bellen?

Mijn collega’s kunnen me altijd bellen als ze extra kaartjes over hebben voor een wedstrijd in de Kuip 🙂

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.