Ontmoet Yannick!

Finance consultant Yannick is een bekend gezicht binnen GROW. Hij staat vooraan bij onze uitjes en borrels en is dan ook écht een sfeermaker. Daarnaast verdiept hij zich binnen de ESG en probeert hij graag nieuwe dingen uit. Ontmoet Yannick!

Wat is de reden dat je voor GROW hebt gekozen?

Al snel in het sollicitatieproces kreeg ik een goed gevoel bij GROW. Ik wist van mezelf dat ik een werkplek zocht waarin het werk serieus wordt genomen, maar waar men wel casual en down-to-earth met elkaar omgaat. Bij de eerste paar contactmomenten kreeg ik al de indruk dat de sfeer die bij GROW hangt precies degene was die ik zocht.

Bij welke opdrachtgever loopt je huidige project en hoe ziet je dag er daar uit?

ABB is mijn huidige opdrachtgever. ABB is een technologisch bedrijf dat actief is in o.a. robotica en automatisering. Ik ben hier binnen gehaald om te assisteren op het gebied van ESG, wat staat voor environment, social en governance. Over deze drie gebieden moet er elk jaar een rapportage worden uitgebracht om aan te tonen hoe het bedrijf opereert qua milieu en mensenrechten bijvoorbeeld. Voor ABB werd dit in het verleden altijd door het hoofdkantoor in Zürich gedaan, maar ze wilden hiervoor ook een proces hebben op landelijk niveau. Mijn werkzaamheden zijn dus het opzetten en optimaliseren van dit ESG-proces binnen Nederland, zodat ABB in de toekomst goed voorbereid is voor deze rapportage en dit gemakkelijker kan uitvoeren.

Waar wil je de komende jaren het liefst in groeien of naartoe ontwikkelen?

Ik wil de komende jaren mezelf ontwikkelen in mijn leidinggevende kwaliteiten. Ik zie mijzelf later graag in een positie waarin in een team kan aansturen en waarin ik processen kan optimaliseren met behulp van mijn innovatie-gerichte achtergrond. Daarbij wil ik dus ook graag zo veel mogelijk certificaten binnenhalen op het gebied van Agile/Scrum en Lean werken.

Waarvoor kunnen collega’s je altijd bellen?

Ik ben altijd in voor een hapje en een drankje, maar mensen mogen mij bellen voor veel meer dingen. Ik heb best veel interesses, zoals muziek, sport, kunst en geschiedenis. Ook ben ik van nature erg nieuwsgierig, dus probeer ik zo veel mogelijk nieuwe dingen uit. Op dit moment zijn mijn grootste passies film en muziek. Zelf speel ik nu ook al enige tijd piano en regelmatig speel ik filmmuziek na. Daarnaast mag men mij ook zeker bellen voor een technofestival, dus ik durf te stellen dat ik een brede smaak heb.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.